Winterevenementen


Beste leden,
Het zomerseizoen is voorbij en wij als ondernemersvereniging richten ons op het winterseizoen. Het gaat dan vooral om het Sinterklaasfeest wat we weer willen gaan organiseren.
Sinterklaas komt als vanouds aan bij de Uithaven op 28 november 2015. Na een doorgang door het dorp gaan we naar de Zeelandnetstudio, waar een feestelijke theatervoorstelling gegeven wordt voor de kinderen die vallen onder de basisschoolleeftijd. Het gaat om een interactief theater waarin zowel onze Sint en Pieten als ook een aantal kinderen mee zullen spelen! Het wordt een middagvullend programma met als afsluiting de talentenjacht/playbackshow!
Om dit Sinterklaasfeest te kunnen bekostigen is een financiële bijdrage gewenst voor de winterevenementen. Ondernemers die een bijdrage leveren zullen als sponsor benoemd worden in de programmavermelding in het gele krantje.

Beantwoord via onze contactpagina dat u de winterevenementen steunt met een bedrag van € 25, - of eigen bijdrage en u ontvangt een nota van onze penningmeester.
We hopen op positieve reacties en op een grandioos Sinterklaasfeest voor de kinderen!!Discoschaatsen 10 en 11 februari 2012

discoschaatsen Kamperland 2012 discoschaatsen Kamperland 2012

discoschaatsen Kamperland 2012 discoschaatsen Kamperland 2012